4 juni 2021: Nieuwe versoepelingen 5 juni 2021

We zijn blij dat we met ingang van 5 juni 2021 de volgende versoepelingen van de coronamaatregelen mogen doorvoeren:

Kleedkamers
De kleedkamers (incl. douches) mogen weer gebruikt worden. 

Kantine en terras
De kantine gaat weer open na de training (tot max. 22 uur). Alleen voor clubleden. Voor bezoekers (dus ook ouders) is het nog niet toegestaan om ons terrein te betreden. De openstelling van de kantine en het terras geldt dus alleen voor de personen die op dat moment actief zijn bij onze trainingen of evenementen.

Er mogen maximaal 4 personen aan één tafel zitten (onderling minimaal 1,5 meter afstand) en er wordt niet van plaats gewisseld. Thee halen aan de bar (zelfbediening) is niet toegestaan, daarom wordt op elke tafel een thermoskan met heet water, thee en bekers neergezet door de bardienst. Na consumptie laat je alle deze spullen op tafel staan, de bardienst zal de tafels weer afruimen. Op deze manier voorkomen we onnodige loopbewegingen en drukte aan de bar. Zo lang we de bardienst op deze manier moeten uitvoeren, hoef je niet te betalen voor de thee.

Spullen
Leg je spullen tijdens de training in de kleedkamers of op de tribune. Gebruik hiervoor niet de rekken in de gang, zodat de doorgang naar de kantine vrij blijft en de 1,5 meterregel kan worden nageleefd.

Mondkapjesplicht binnenruimten
Binnen geldt conform de landelijke regels mondkapjesplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Zorg er dus voor dat je deze meeneemt naar de accommodatie. Het mondkapje mag af zodra je een zitplaats hebt, sport in het krachthonk of gaat douchen. Ga je weer lopen door het gebouw? Doe je mondkapje weer op. Houd je aan de looproutes, zodat we de 1,5 meter afstand in acht blijven nemen.

Gezondheidsverklaring
We gaan ervan uit dat je op alle onderstaande vragen 'nee' kunt antwoorden op het moment dat je komt trainen en evt. daarna thee drinkt in de kantine of op het terras:

   1.  Heb je de afgelopen 24 uur last gehad van deze klachten?
    - Hoesten
    - Verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
    - Verhoging of koorts
    - Benauwdheid of kortademigheid
    - Reuk- en/of smaakverlies
  2. Ben je positief getest op het coronavirus?
  3.  Heb je een huisgenoot met milde coronaklachten en koorts?
  4.  Heb je een huisgenoot met milde coronaklachten en benauwdheidsklachten?
  5.  Heb je een huisgenoot die positief getest is op het coronavirus? En heb je in de afgelopen 10 dagen nauw contact gehad met je huisgenoot?
  6.  Ben je in quarantaine omdat je nauw contact had met iemand die het coronavirus heeft of had? Of ben je in quarantaine omdat je uit een corona risicogebied bent teruggekomen?

 

Wedstrijden
Jeugdwedstrijden (t/m 17 jaar) met andere verenigingen zijn weer toegestaan.

Dit betekent dat de Athletic Champs wedstrijd 12 juni niet virtueel maar bij Av Marvel in Boxtel plaats vindt. Ook de Athletic Champs van 10 juli zal met andere verenigingen op onze eigen accommodatie plaatsvinden.

Voor alle junioren organiseert Av Oss’78 26 juni een regiowedstrijd.

Voor de C/D junioren zal er 19 juni een competitewedstrijd bij Prins Hendrik in Vught en 3 juli een competitiewedstrijd bij Av de Keien in Uden georganiseerd worden.

Ook leden van 27 jaar en ouder mogen weer onderlinge wedstrijden doen. We kijken naar mogelijkheden om voor lopers een baanwedstrijd te organiseren.

We realiseren ons dat we nog steeds veel van jullie vragen, maar vanaf zaterdag 5 juni komen we weer een stukje dichterbij het oude normaal.  Blijf alert en help elkaar bij het naleven van de coronamaatregelen! Gebruik je verstand, geniet van deze versoepelingen en het sporten!

 Bestuur O.S.S.-VOLO