4 juni 2021: Nieuwe versoepelingen 5 juni 2021

We zijn blij dat we met ingang van 5 juni 2021 de volgende versoepelingen van de coronamaatregelen mogen doorvoeren:

Kleedkamers
De kleedkamers (incl. douches) mogen weer gebruikt worden. 

Kantine en terras
De kantine gaat weer open na de training (tot max. 22 uur). Alleen voor clubleden. Voor bezoekers (dus ook ouders) is het nog niet toegestaan om ons terrein te betreden. De openstelling van de kantine en het terras geldt dus alleen voor de personen die op dat moment actief zijn bij onze trainingen of evenementen.

20210529 f 01

Vrolijk wapperen op de atletiekbaan van O.S.S – VOLO de Nederlandse vlag, de oranje vlag van de Atletiekunie en de eigen gele vlag tegen de achtergrond van een strakblauwe hemel. Het is zaterdagochtend 29 mei en de jongste atleten van de vereniging verzamelen zich vanaf half tien voor de derde wedstrijd van de Athletic Champs, de competitiewedstrijd voor de pupillen.

Run2Day komt langs met diverse schoenen en maakt een videoanalyse bij jou op locatie. Aan de hand van deze analyse kunnen zij je adviseren welke schoenen het beste bij jou passen.

Meer informatie?
https://winkels.run2day.nl/winkels/denbosch/koop-lokaal-run2day-bezorgservice/

RUN2DAY BEZORGSERVICE

Op dinsdag 22 april j.l. zijn 5 aspirant juryleden na het afleggen van een examen toegetreden tot de juryclub van onze vereniging. Dit zijn: Aileen van Gemert, Rien Meulenbroek, Guillin Tijbosch, Karel Weijkamp en Gerard Wolters. De cursus werd gegeven door Els van Gemert. Alle geslaagden en de docente staan op bijgaande foto. O.S.S.-VOLO is samen met ondergetekende blij dat het jurycorps is uitgebreid. Dat maakt het gemakkelijker om voldoende helpers te vinden bij wedstrijden.

Vanuit onze vereniging nog een welgemeend: Proficiat!

14 oktober 2020: Aan alle leden en ouders van leden van O.S.S.-VOLO

Naar aanleiding van de recente nieuwe Covid-19-maatregelen van de overheid heeft het bestuur besloten alle door de vereniging georganiseerde trainingen voor de loopgroepen van de senioren met ingang van 14 oktober 2020 voor een periode van vier weken op te schorten.

Dit besluit zal na die periode of zoveel eerder als de sportkoepel NOC-NSF of de atletiekunie andere maatregelen adviseert, door het bestuur worden heroverwogen.

De nieuwe maatregelen hebben ook tot gevolg dat de voor 27 oktober a.s. geplande clubkampioenschappen voor junioren op die dag niet gehouden kunnen worden en naar een nader te bepalen datum worden verplaatst. Ook zal de Engelermeercross dit jaar defintief niet doorgaan.

Namens het bestuur van O.S.S.-VOLO,

Ramon de Haas