Op zaterdag 11 juni vanaf 9 uur kan ieder lid van een O.S.S.-VOLO-loopgroep meedoen aan onze

 DUO-TRAINING

 Ieder duo mag een fiets meenemen. Als de een loopt, fietst de ander.

Er zijn twee mooie routes uitgezet vanaf de baan. Een van 20 km en een van 30 km. Op ieder 5 km-punt kun je wisselen; fietser wordt loper en andersom.

Om elkaar binnen de loopgroepen beter te leren kennen, willen we graag dat een duo uit twee verschillende loopgroepen komt. Het is niet verplicht.

Geef je voor 4 juni als duo op bij Wim Gielis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij de gekozen afstand en jullie geschatte totaaltijd.

Er wordt t.z.t. een startlijst gemaakt zodat de minst snelle duo’s het eerst starten en het snelste duo het laatst. Op die manier eindigen we onze training ongeveer op dezelfde tijd. We houden dan een gezellige afsluiting in ons clubhuis.

TRAIN EEN KEER ANDERS

 

20210529 f 01

Vrolijk wapperen op de atletiekbaan van O.S.S – VOLO de Nederlandse vlag, de oranje vlag van de Atletiekunie en de eigen gele vlag tegen de achtergrond van een strakblauwe hemel. Het is zaterdagochtend 29 mei en de jongste atleten van de vereniging verzamelen zich vanaf half tien voor de derde wedstrijd van de Athletic Champs, de competitiewedstrijd voor de pupillen.

Run2Day komt langs met diverse schoenen en maakt een videoanalyse bij jou op locatie. Aan de hand van deze analyse kunnen zij je adviseren welke schoenen het beste bij jou passen.

Meer informatie?
https://winkels.run2day.nl/winkels/denbosch/koop-lokaal-run2day-bezorgservice/

RUN2DAY BEZORGSERVICE

Op dinsdag 22 april j.l. zijn 5 aspirant juryleden na het afleggen van een examen toegetreden tot de juryclub van onze vereniging. Dit zijn: Aileen van Gemert, Rien Meulenbroek, Guillin Tijbosch, Karel Weijkamp en Gerard Wolters. De cursus werd gegeven door Els van Gemert. Alle geslaagden en de docente staan op bijgaande foto. O.S.S.-VOLO is samen met ondergetekende blij dat het jurycorps is uitgebreid. Dat maakt het gemakkelijker om voldoende helpers te vinden bij wedstrijden.

Vanuit onze vereniging nog een welgemeend: Proficiat!