Atletiek- en hardloopvereniging O.S.S.-VOLO ’s-Hertogenbosch gaat vanuit haar clubgebouw in de wijk West wekelijks wandelingen in de natuur organiseren. Op donderdag 20 september 2018 vindt om 9.45 uur de eerste wandeling plaats. Klik HIER voor de flyer.20180901 Foto gezond natuur wandelen

De wandelingen zijn gratis. Ze zijn eenvoudig van opzet: een uurtje in rustig tempo met 2 vrijwillige begeleiders elke week op dezelfde dag en tijd. De wandelingen starten vanaf het clubgebouw van O.S.S.-VOLO, adres: De Eendenkooi 13, ’s-Hertogenbosch (Sportpark De Schutskamp). Tijdens de wandelingen wordt de natuur of het groen in de stad opgezocht en wordt er kort iets over de natuur verteld. Na de wandelingen kan er rond 11.00 uur gezamenlijk in het clubhuis van O.S.S.-VOLO koffie worden gedronken.

Geïnteresseerden voor deze wandelingen in ’s-Hertogenbosch-West kunnen zich melden bij bestuurslid Ruud van Nistelrooij, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook voor vragen kunnen ze bij hem terecht. Voor de nieuwe wandelingen in ‘s-Hertogenbosch zijn vrijwillige begeleiders van harte welkom. Ook zij kunnen zich bij hem melden.

Deze wandelingen vinden plaats in het kader van Sportwijk West en in samenwerking met Stichting Gezond Natuur Wandelen en een aantal Brabantse organisaties. Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert al in vier andere provincies met veel succes deze gratis wandelingen in de natuur of het groen in de stad. De doelstelling is mensen uit te nodigen om in beweging te komen, de natuur en het groen in de stad te leren kennen en in de wandelgroep contacten te leggen.

Wandelen in de natuur is gezond en gezellig!