17 oktober 2020: Aan alle leden en ouders van leden van O.S.S.-VOLO

Op 30 september j.l. bent u via onze nieuwsbrief op de hoogte gebracht van de datum van de komende Algemene Leden Vergadering.

Overeenkomstig het bepaalde in de statuten nodigt het bestuur van uw vereniging u uit voor deelname aan onze Algemene Leden Vergadering (ALV) op maandag 26 oktober 2020.

De ALV zal dit jaar, als gevolg van de nieuwe, door de overheid genomen, COVID-19 maatregelen, uitsluitend digitaal plaatsvinden via het vergaderprogramma "Teams".

In verband met de daarvoor technisch te nemen maatregelen verzoekt het bestuur u zich voor deelname aan de ALV aan te melden.

Aanmelden kan via het inmiddels daarvoor speciaal op de website van de vereniging geplaatste formulier tot donderdag 22 oktober a.s. Na aanmelding ontvangt u een deelname link, de agenda en de daarbij behorende stukken.

Link voor aanmelden: https://oss-volo.nl/component/chronoforms5/?chronoform=aanmeldingsformulier-ALV

Voor vragen over de financiƫle stukken kunt u zich wenden tot de penningmeester, Edwin Hofma, via zijn e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vergadering begint om 19.30 uur en de geplande eindtijd is 21.00 uur. Toegang tot de virtuele wachtruimte gaat om 19.15 uur open. De agenda is beperkt tot het hoogst noodzakelijke.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van O.S.S.-VOLO,

Jeroen Cliteur, secretaris