20190216 zaterdagochtend even rennen de rest van het weekend superfit

Een heerlijk begin van het weekend met hardlooptraining kan gewoon ook bij O.S.S.-VOLO! 
Al sinds een paar jaar loopt een trainingsgroep op zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur één gezamenlijke training per week

De groep verzamelt zich bij de atletiekbaan en lopen een rondje daarbuiten onder de leiding van een trainer; (meestal) Marcel. We lopen ons warm, doen oefeningen en daarna volgt vaak een intervaltraining. In overleg maakt Marcel voor ons een trainingsschema naar een specifiek doel of een loop. Het tempo ligt rond de 8,5-9km/u (6:30-7:00min/km) en in totaal lopen we zo een afstand van 10 á 12 km.

Op dit moment maakt een select groepje lopers nog gebruik van deze training, maar we vinden het heel leuk als er meer lopers aansluiten. Dus lijkt je het fijn om je weekend actief te beginnen of ken je iemand die dat leuk lijkt. Schroom niet en mail Susanne Hommen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marcel Bruinshoofd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan en loop vrijblijvend een paar keer mee.

Je bent van harte welkom!
Marcel, Sonja, Chantal, Arianne, Kris en Marian