Het was even spannend of de derde wedstrijd wel doorgang kon vinden. We hadden eigenlijk in Boxtel moeten aantreden maar die kregen het helaas organisatorisch niet rond. Gelukkig was GAC Gemert bereid om wederom de organisatie op zich te nemen en dat hebben ze dan ook weer perfect gedaan, grote dank hiervoor aan GAC Gemert!

Het weer was dit keer goed op uitzondering van een flinke regenbui die een kwartiertje duurde. De wedstrijden zijn hierdoor even gestaakt maar na de bui weer ingehaald.

In beide teams van OSS-VOLO waren er weer genoeg teamleden om zelfstandig deel te kunnen nemen aan de wedstrijden. Het was duidelijk te zien dat er al een behoorlijke ervaring is opgedaan in deze vorm van wedstrijden. De meeste atleten hebben verder gelopen, gegooid en gesprongen dan de vergelijkbare 1e wedstrijd. Dus grote complimenten hiervoor!

Dit heeft dan ook effect gehad op de einduitslag want het A-pupillen team heeft de tweede plaats bereikt! De hoogste positie tot nu toe voor team 2. De B-pupillen hebben wederom een mooie derde plaats bereikt maar met een duidelijk hogere teamscore dan de eerste wedstrijd. 

Ook dit keer was er geen prijsuitreiking deze dag maar uiteraard kreeg wel iedere deelnemer een diploma mee naar huis met zijn/haar individuele scores.

De volgende en laatste wedstrijd hebben we het thuisvoordeel want deze vindt op 24 augustus plaats op het complex van OSS-VOLO in 's-Hertogenbosch.