Op vrijdag 31 oktober kwamen er allerlei rare figuren naar het clubgebouw van O.S.S. Volo toe om mee te doen aan de Halloweenbingo. Zo waren er vampieren, heksen en een enge piraat. 

De bingo werd gedaan door Judith, Teuntje en Ellemijn, drie junioren. Complimenten dames! Jullie hebben het goed gedaan, de pupillen vonden het erg leuk. 

Degene die een rijtje vol had, moest heel hard roepen en bij een goede bingo mocht er een mooi prijsje uitgekozen worden. Na een aantal ronden hadden de meeste kinderen prijs! Wie op het laatst geen prijs had, mocht nog iets uitkiezen zodat iedereen tevreden naar huis kon gaan! 

Tussendoor was er natuurlijk ook iets lekkers te snoepen geheel in het thema van de avond: spinnenweb- en vleermuischips. 

Als slot van de avond hebben we ook nog een spooktocht gelopen die  voor sommigen best spannend was!!! Toch heeft iedereen stoer mee gedaan en was de bingoavond helaas alweer afgelopen……

Met dank aan de sponsors: de Etos, de C1000 en de Albert Heijn uit de Helftheuvelpassage die voor mooie prijzen hadden gezorgd !

 

 

pompoen